KORISNICIMA SOCIJALNIH ISKAZNICA SOCIJALNE SAMOPOSLUGE OSIJEK

Pozivamo sve naše korisnike socijalne samoposluge koji posjeduju socijalne iskaznice izdane od Grada da se jave u humanitarnu udrugu Rijeka ljubavi, Strossmayerova 68, ponedjeljkom, srijedom i petkom od 10 do 12 sati te podnesu izvješće o broju članova obitelji i važeće kontakt brojeve svojih mobitela ili fiksnih telefonskih brojeva.

Sve se to odnosi na buduću podjelu prehrambenih „ paketa života“ koji su financirani iz fondova EU i pod pokroviteljstvom Ministarstava socijalne politike i mladih / sada Ministarstva demografije…/, a u svrhu ažuriranja podataka o našim korisnicima. U suprotnomisti neće biti u mogućnosti realizirati primitak svoga paketa.

Toplo se nadamo da će osigurana sredstva sjesti na naš račun do kraja studenog uz želju da Božić i Novu godinu naši građani dočekaju u veselju, miru i u toplini svoga doma,a ne da obilaze kontejnere po našem Gradu.

Udruga je , da podsjetimo, dobila pet miliona kuna koja su strogo i isključivo namjenjena za ublažavanje siromaštva i pružanju pomoći najpotrebitijim osobama.