MODNA REVIJA ZA „RIJEKU LJUBAVI“ – HUMANOST BEZ GRANICA

Za našu humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ ovo su velika, lijepa i humana događanja, jer nam je ponuđena suradnja od strane poduzetničke tvrtke Vijuga j.d.o.o. da se organizira humanitarna akcija prikupljanja financijskih potpore za 3500 članove odnosno 1000 obitelji koje u siromaštvu što smo od srca prihvatili.
„Humanost bez granica“, odnosno humanitarna modna revija organizirana je u prostoru Stare pekare-Tvrđa 18.12.2021. /subota/ s početkom u 17:30 sati, bit če to radostan dan za pamćenje.
Ovo je suradnja s makedonskom dizajnericom Danielom Petkovski i dvoje mladih slavonskih dizajnera Irom Kosmačan i Darijom Beničkim povezujući države gradimo mostove kako bi zajedničkim snagama omogućili božićnu čaroliju za obitelji koje žive u siromaštvu.
Naša Udruga nije na proračunu niti Županije, niti Grada i isključivo ovisimo o humanim, plemenitim ljudima koji gaje veliku empatiju prema obiteljima u socijalnoj potrebi.
Kucamo na sva vrata kako bi ispunili svoj cilj obradovati siromašne obitelji, vratiti im osmjeh na lica, obrisati suze i podariti im svjetlo božićne čarolije.
Ova humanitarna revija biti će događaj za pamćenje jer naš osvijetljeni Grad s milijun lampica koje ukazuju da je Božić svuda oko nas dotaknut će mnoge siromašne obitelji i pokazati da nisu zaboravljeni i da su voljeni.
Očekujemo i nadamo se zbog Božića koji je za svakoga posebno doba godine da ćete otvoriti svoja srca i sa svojim prilozima omogućiti dostojanstven život i za maloga čovjeka.
Učinimo sve da zajedničkim snagama naše siromašne obitelji osjete dašak topline ljubavi, da se mogu okupiti za blagdanskim stolom s radošću jer će znati da ih nismo zaboravili.
Život je dar Božji, činimo dobra djela, širimo ljubav svuda oko nas.
Puno sreće i lijepih snova neka Vam donese Božić i Godina Nova.
„BUDI HUMAN – BUDI ČOVJEK“

U Osijeku, 16.12.2021. Predsjednica Udruge: Štefica Čučak