MOLIMO VAS DA SE UKLJUČITE SA SVOJIM VOZILOM ZA PODJELU HRANE NAŠIM KORISNICIMA

Molimo i dalje za pomoć u svezi vozila koja bi sudjelovala u podjeli prehrambenih proizvoda obiteljima u socijalnoj potrebi (pretežno umirovljenici-starije osobe).
Na radost udruge i naših korisnika bilo je nekih građana koji se se željeli uključiti u humanitarni lanac dobrote sa svojim vozilima, a to su manja osobna vozila, međutim u potrebi smo za kombi ili caddy vozilom koje bi sudjelovalo u humanitarnoj akciji razvažanja pakete prehrambenih proizvoda obiteljima u potrebi.
Na veliku radost prijavio nam se naš sugrađanin gospodin Robert Semeši koji je danas odradio vrhunski posao prikupljanja prehrambenih proizvoda koje ćemo ukomponirati u daljnju podjelu od vrata do vrata našim korisnicima.
Udruga je spremna pokriti troškove benzina i apeliramo na one koji mogu da ustupe vozila i da su voljni učestvovati u prijevozu hrane obiteljima u socijalnoj potrebi.
Toplo se nadamo i očekujemo da će odaziv biti zadovoljavajući na radost svih obitelji u socijalnoj potrebi.
Učinimo svi zajedno humano djelo, unesimo bar malo radosti u srca obitelji u socijalnoj potrebi, jer ljubav prema potrebitima govori koliko je čovjek velik u svojoj ljudskosti.

Želimo Vam mir i dobro uz obilje Božjeg blagoslova Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju.

U Osijeku, 24.03.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak