NA RADOST HUMANITARNE UDRUGE „RIJEKE LJUBAVI“ I NJENIH KORISNIKA STIGLA NAM JE ŠIROKA LEPEZA OSVJEŽAVAJUĆIH MLIJEČNIH PROIZVODA DONACIJA DUKAT MLIJEČNE INDUSTRIJE ZAGREB

Humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ nitko spriječiti neće da dalje i dalje neumorno teče dok naše obitelji u socijalnoj potrebi traže tračak svjetlosti i sreće.
Ljubav i dobrota su svjetlo u tami, a upravo to pokazuje naš donator Dukat mliječna industrija Zagreb koji svojim djelima pokazuje veliku empatiju prema siromašnim obiteljima.
Zahvaljujući donatorima kao što je naš dragi zlatni Dukat mliječna industrija Zagreb koji nas nikada, ama baš nikada ne zaboravlja naši korisnici obitelji u socijalnoj potrebi znaju da nisu zaboravljeni i da su voljeni, a Dukat nose duboko u svojim srcima.
Naš dragi Dukat šalje nam 300 litara svježeg mlijeka i 1120 komada Dukatos jogurta za pripremu jela od 300 g u želji da obraduju, unesu malo sreće i veselja u obitelji koje su u socijalnoj potrebi.
U ovo teško depresivno vrijeme još uvijek ima dobrih ljudi, humanih i punih osjećaja, a njihovoj dobroti nema kraja, jer se za naše korisnike brine najplemenitija tvrtka Dukat, svi njeni djelatnici na čelu s velikim humanistom izuzetno dragim gospodinom Fontanom.
Darivanje od srca i pomoć za druge
Vraćanje osmijeha na lica puna tuge
Kroz ljubav što traje i nesebično daje
Da od sreće svima oči sjaje
To su djela što Bogom su dana
A čine ih Dukat i Alen Fontana
Hvala na pomoći koje teku poput rijeke
Ali s ljubavi i osjećajem i bez puno jeke
Hvala dobročiniteljicama što rade svakog dana
Hvala vam Kristina, Elena i Snježana
Kroz vašu dobrotu pod nebom što se plavi
Sve je više radosnih lica u Rijeci ljubavi….
U Osijeku, 07.04.2021.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak