Na veliku radost humanitarne udruge Rijeke ljubavi svi su dobili svoje „pakete života“

Izuzetno sretan dan pun uzbuđenja humanitarna udruga Rijeka ljubavi obilježila je sa predblagdanskom podjelom “ paketa života“. Tom prigodom slila se nepregledna kolona korisnika koji su željno iščekivali svoj paket. Bilo je tu i veći broj djece koja su željno iščekivala bojeći se da neće dobiti svoje slatko-slane paketiće.
Na veliku radost humanitarne udruge Rijeke ljubavi svi su dobili svoje „pakete života“, kao i bon u mesnici Ravlić da si mogu kupiti meso ili mesne prerađevine, a ne samo to na veliku radost neprekidno su nam stizale donacije s kojima smo dopunjavali pakete.
Možemo se pohvaliti i obradovati naše korisnike da je danas 29.12.2017. oko 16 sati stigla velika donacija Violete d.o.o. u vrijednosti 12.500,00 kn sa širokom lepezom higijenskih potrepština, toalet papir, deterdžent za rublje, vlažne maramice i ostalo.
Izuzetno smo zahvalni Violeta d.o.o. što nas je uvrstila u svoj program te nam donirala ovu izuzetno vrijedno donaciju na radost naših korisnika.
Tom prigodom humanitarna udruga Rijeka ljubavi uručila je zahvalnicu za ovu posebnu donaciji koja je obiteljima u socijalnoj potrebi neophodna jer higijenske potrepštine nismo u mogućnosti nabaviti, a velikoj smo potrebi.
Podjela donacije bit će proslijeđena u mjesec siječanj 2018. za što ćemo dati javnu objavu.
Obavještavamo naše korisnike da humanitarna udruga Rijeka ljubavi zbog napornog rada svih ovih mjeseci iskoristit će priliku da produži odmor tjedan dana jer za udrugu nema godišnjeg odmora..
Udruga počinje raditi 8. siječnja i to od 9-12 sati za korisnike, a donacije primamo do 14 sati ili po pozivu možemo se prilagoditi donatoru.
Svim građanima, našim korisnicima, plemenitim donatorima želimo uspješnu Novu Godinu.

U Osijeku, 29.12.2017. Predsjednica udruge: Štefica Čučak