NAHRANIMO GLADNE

Nemamo riječi kojima možemo iskazati radost koju nam je upriličio trgovački lanac SPAR Hrvatska koji putem aplikacije Banka hrane svakodnevno donira određenu količinu kruha i peciva što za naše korisnike puno znači.
Donacijom smo pokrili oko 30 obitelji sa svježim, mirisnim i mekanim kruhom.
SPAR Hrvatska proglašen je najboljim trgovcem 2018. godine u sklopu nagrade „Zlatna košarica“ u organizaciji specijaliziranog magazina za trgovinu „Ja trgovac“. Riječ je o nagradama koje su dodjeljuju najboljim poslovnim ostvarenjima u maloprodaji i industriji robe široke potrošnje.
Za sada je SPAR Hrvatska jedini trgovački lanac koji se uključio u donaciju putem aplikacije i redovito nam donira kruh.
Želimo vjerovati da će se ubrzo proširiti na ostale prehrambene proizvode što bi uveliko poboljšalo kvalitetu života obiteljima u socijalnoj potrebi.
Zahvaljujemo trgovačkom lancu SPAR Hrvatska i izuzetno humanom predsjedniku Uprave SPAR Hrvatska gospodinu Helmutu Fenzl na pokazanom suosjećaju prema obiteljima u socijalnoj potrebi, jer ruka koja daruje može mijenjati svijet na bolje.
S riječi pređimo na djela jer gladnog ne treba tješiti već ga nahraniti.
U Osijeku, 04.06.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak