NAJLJEPŠA VESELA PODJELA DJEČICI „RIJEKE LJUBAVI“ PRED POČETAK NOVE ŠKOLSKE GODINE

U humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ danas je bio poseban, radostan i veseo dan do neba.
Dvorište Udruge bilo je prepuno igračaka koje su tražile svoje nove male vlasnike, a dječici smo prepustili da sami odabiru i ispunjavaju si svoje djetinje želje, a želja je bilo napretek.
Na veliku radost naših korisnika naš dragi donator Meggle Hrvatska iz srca Slavonije obradovao je obitelji u socijalnoj potrebi sa širokom lepezom voćnih jogurta, a Udruga je podijelila dječici pregršt slatkiša od čokolada, keksa i ostalih slatkih proizvoda.
Urnebesno veselje izazvale su tople, sočne i mirisne krafne koje je Udruga podijelila prisutnim roditeljima i dječici.
Majke su dobile jaja, svježi kruh našeg donatora SPAR Hrvatska, jogurte i u zagrljaju svoje dječice, čija su usta bila puna krafni koje su odmah degustirali sretno napustile Udrugu.
U tijeku podjele stizale su stalno donacije od dragih humanih ljudi koji s riječi prelaze na djela.
Razveselilo nas je što nam se prilikom podjele priključila udruga Anđeo koja je donirala igračke, ali i prigodom dolaska ponovno su donirali široku lepezu igračaka sa željom da uljepšaju dječici njihovo djetinjstvo.
Zahvaljujemo se svim našim donatorima koji su nam pomogli da priredimo ovo veliko veselje za dječicu „Rijeke ljubavi“ da znaju da su voljeni i da nisu zaboravljeni.
Veselja i radosti danas je bilo do neba jer nebo nam je granica.

U Osijeku, 05.09.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak