OBAVIJEST!!!!

POČINJE PODJELA PAKETA ŽIVOTA OD SRIJEDE 18.01.2023. DO PETKA 03.02.2023. U VREMENU OD 9 DO 10 SATI.
S OBZIROM DA SMO KASNIJE KRENULI S PODJELOM, PODJELA ĆE SE VRŠITI SVAKI DAN (OSIM SUBOTE😊)
Moramo naglasiti da naši volonteri rade u teškim uvjetima s obzirom na hladnoću, ali se trude opskrbiti ljude u socijalnoj potrebi. To je ujedno i razlog što smo skratili vrijeme podjele jer naši korisnici su uglavnom stariji ljudi kojima je teško stajati i smrzavati se. Također volonteri nakon podjele ostaju pripremati pakete za sutradan, pa Vas molimo da se pridržavate vremena podjele od 9 do 10 sati.
I ovaj mjesec udruga će podijeliti pakete života za preko 3000 članova obitelji.
“Paket života” sadržavat će 23 prehrambenih proizvoda (brašno, riža, šećer, ulje, grah, vegeta, mlijeko, zimnica i ostalo) te higijenske potrepštine. I dalje nastavljamo s podjelom 1l mlijeka za svako dijete u obitelji. Sve pristigle donacije i hranu pred istekom roka trajanja koju prikupljamo svakoga dana odmah ćemo ukomponirati u podjelu paketa života.
Neizmjerno smo zahvalni dragim nam donatorima, dobročiniteljima, prijateljima, građanima, a posebno našim mladim ambasadorima humanosti koji su temelj i sigurnost lijepe naše domovine.
Naše duboke zahvale idu djelatnicima PU Osječko-baranjske koji svakog mjeseca brinu da se podjela odvija što mirnije i dostojanstvenije, kao i našim medijima koji redovito izvješćuju svekoliku javnost o problemima s kojima se susreću obitelji u socijalnoj potrebi.
Ne smijemo dozvoliti da kriza morala i humanosti testira kvalitetu života malog čovjeka, jer želimo živjeti u humanijem društvu gdje obitelji u socijalnoj potrebi moraju biti prvi na listi prioriteta čitavog sustava kako na nacionalnoj tako i na lokalnoj razini.
Želja nam je da naši članovi obitelji dobiju svoj dugo željeni iščekivani paket prehrambenih proizvoda, cilj je postignut na našu veliku radost da nitko u našem lijepom Gradu ne bude gladan.
“BUDI HUMAN – BUDI ČOVJEK JER VJERA BEZ DJELA JE MRTVA U SEBI“