OBAVIJEST KORISNICIMA O PODJELI PAKETA ŽIVOTA ZA TRAVANJ

PODJELA PAKETA ŽIVOTA KREĆE OD PONEDJELJKA 22.04.2024. I TRAJAT ĆE DO SRIJEDE 08.05.2024. PODJELA POČINJE U 9 SATI KADA ĆE BITI PODIJELJENI BLOKIĆI. Stoga vas molimo budite u 9 sati ispred udruge kako bi dobili blokiće na vrijeme i kako bi podjelu obavili što prije, jer osim podjele imamo pripreme i nabavljanje donacija.
Podjela će biti PONEDJELJKOM, SRIJEDOM I PETKOM U 9h.
KAKO SMO CIJELU PROŠLU GODINU TRAŽILI KORISNIKE DA DONESU POTVRDE, OD OVE GODINE KREĆEMO SA AŽURIRANJEM TIH PODATAKA. MOLIMO KORISNIKE DA DOLAZE PO SVOJE PAKETE REDOVITO. ZBOG VELIKOG BROJA POTREBITIH IMAMO PRITISAK JER NISMO U MOGUĆNOSTI PRIMITI NOVE KORISNIKE JER IMAMO MNOGO POSTOJEĆIH. STOGA, UKOLIKO SE UOČI DA KORISNIK NE DOLAZI PO PAKET TRI MJESECA, POČEVŠI OD 1. MJESECA, BITI ĆE BRISAN IZ EVIDENCIJE I NEĆE MOĆI PRIMATI VIŠE PAKETE NITI OBITELJSKI DORUČAK, A UVRSTIT ĆEMO NOVE KORISNIKE.
Paketi života sadržavati će 20 prehrambenih proizvoda. Sve pristigle donacije i hranu pred istekom roka trajanja koju prikupljamo svakoga dana odmah ćemo ukomponirati u podjelu paketa života. Isto tako, i naša dječica nikad nisu zakinuta pa ih u paketu očekuje uvijek nešto slatko i slano.
Neizmjerno smo zahvalni dragim nam donatorima, dobročiniteljima, prijateljima, građanima, a posebno našim mladim ambasadorima humanosti koji su temelj i sigurnost lijepe naše domovine.
Naše duboke zahvale idu djelatnicima PU Osječko-baranjske koji svakog mjeseca brinu da se podjela odvija što mirnije i dostojanstvenije, kao i našim medijima koji redovito izvješćuju svekoliku javnost o problemima s kojima se susreću obitelji u socijalnoj potrebi.
Na žalost većina korisnika je u problemima kako preživjeti, što staviti na stol gladnoj obitelji i dolazi do mentalnog poremećaja. Kucamo na mnoga vrata, jer projekta još nema, hranu nabavljamo na različite načine, hvala Bogu na divnim ljudima koji nesebično darivaju od srca.
Ne smijemo dozvoliti da kriza morala i humanosti testira kvalitetu života malog čovjeka, jer želimo živjeti u humanijem društvu gdje obitelji u socijalnoj potrebi moraju biti prvi na listi prioriteta čitavog sustava kako na nacionalnoj tako i na lokalnoj razini.
Želja nam je da naši članovi obitelji dobiju svoj dugo željeni i iščekivani paket prehrambenih proizvoda, cilj je postignut na našu veliku radost da nitko u našem lijepom Gradu ne bude gladan.