OBAVIJEST MEDIJIMA I PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Danas 24. travnja 2014. prema humanitarnoj udruzi Rijeke ljubavi kretala se kolona naših korisnika i ostalih sugrađana .Ubrzo se stvorio veliki red i bez obzira na hladnoću strpljivo su čekali na podjelu donacije. Udruga je s današnjim danom zaokružila podjelu na 700 „ paketa života“ te smo tako podmirili oko 3000 naših sugrađana u socijalnoj potrebi. Veliku radost nam je priskrbio DM Drogerie markt Hrvatska sa svojim higijenskim proizvodima čija vrijednost prelazi preko 53.000,00 Kn.

Izjava gđe. Snježane Katavić, područne menađerice DM-a za Slavoniju:
” Svaka zajednica krije puno projekata i kampanja koji žele pomoć i doprinijeti boljem životu njenih članova.
U DM smo se u to uvjerili prvih 20 godina poslovanja u Hrvatskoj naastojeći činiti dobro u zajednici.
Zadovoljstvo nam je što ovom donacijom DM može podržati rad socijalne samoposluge u Osijeku, te sugrađanima možemo pokazati kako mislimo na njih i kako ćemo uvijek pronaći način da im pomognemo i olakšamo svakodnevnicu.
U ime DM-a zahvaljujem se članovima i volonterima Udruge koji svoje slobodno vrijeme nesebično poklanjaju svojim sugrađanima ”

Podjela je trajala od 10 do 14 sati uz potpise i predočenje socijalnih iskaznica a donaciju su primili i ostali naši sugrađani samo uz prikaz osobnih iskaznica. Svim našim prijateljima: korisnicima, medijima i dobročiniteljima želimo sretan i blagoslovljen Uskrs! Članovi i volonteri Rijeke ljubavi.