OBAVIJEST MEDIJIMA I PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Danas 02.04.2016. subota u 10 h , u Strossmayerovoj 68, udruga Rijeka ljubavi pozvala je roditelje i djecu , koji se nisu za Uskrs odazvali prilikom podjele dječijih paketa na Vijencu Ivana Meštrovića, na podjelu paketa koje je donirala Karolina i dio donacije od Müllera ( poziv uz sms poruke).
U dvorištu se skupilo 50-tak roditelja sa djecom koja su sa radošću primila slatko-slane paketiće i igračke.Održana je i tombola koja je sretnim dobitnicima donijela i veliku Müllerovu bombonjeru.
Humanitarna udruga Rijeka ljubavi u ove dvije podjele ( podjela slatko-slanih paketa za Uskrs i danas) uspjela je razveseliti preko 260 djece naših sugrađana, članova obitelji u socijalnoj potrebi.Koristili smo se sa listom koju nam je dostavio Grad Osijek, a podjelu je uvjetovao za dobnu skupinu djece od tri do dvanaest godina.
Članovima i volonterma i Rijeke ljubavi iznimno je drago jer su povodom ovih blagadana dali svoj doprinos da se vrati osmjeh na lica djece i osjećaj da nisu zaboravljeni.
Još jedanput se zahvaljujemo našim dragim donatorima što suosjećaju sa obiteljima u socijalnoj potrebi jer „ vjera ako nema djela je mrtva!“…..Rijeka ljubavi