OBAVIJEST MEDIJIMA I PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Na veliku radost socijalno ugroženih obitelji humanitarna udruga Rijeka ljubavi je sa današnjim danom za mjesec travanj podijelila 530 “paketa života ”. Svaki paket od 14 prehrambenih proizvoda pojačan je sa vrečicom jabuka i jednim od higijeskih proizvoda iz donacije DM-a.
Ovim putem se zahvaljujemo našim dragim donatorima koji su nam omogučili popunu polica socijalne samoposluge: stalnom i dugodišnjem anonimnom donatoru koji svaki mjesec omogućuje popunu paketa, “ Vodovod ”-u Osijek koji je podmirio po ugovoru svoju obvezu od 5000,00 kn; “ Konzum”-u koji nas je razveselio sa svojom donacijom od 300 kg jabuka i 100 kg kruha i peciva; izuzetno smo ponosni na naše umirovljenike koji nesebićno odvajaju od sebe kako bi pomogli ugroženim sugrađanima, a tu posebno izdvajamo našu umirovljenicu D.V. koja boravi u Domu umirovljenika i mjesečno odvaja 2500,00 kn kao svoju donaciju za kupovinu krumpira i drugih prehr. proizvoda.; tu su i učenici srednjih osječkih škola (naših ambasadora humanosti) na što Grad i Županija mogu biti ponosni; priključili su se volontiranju u Udruzi i studenti 3.godine Ekonomskog fakulteta te nam pomogli u podijeli paketa.
Da bi Udruga bolje funkcionirala u svom radu, a poznato Vam je da je naš veliki problem dostavno vozilo, građani su nam donirali dva polovna bicikla koja će nam poslužiti u prikupljanju donacija i odvozu istih bolesnim i nemoćnim sugrađanima u njihove domove.
Molimo naše sugrađane,donatore, dobročinitelje da nam i dalje pomognu u popunjavanju polica socijalne samoposluge za naše korisnike…Rijeka ljubavi