OBAVIJEST MEDIJIMA I PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Na veliku radost humanitarne udruge Rijeka ljuabavi i socijalno ugroženih obitelji danas 19.05.2016. posjetili su nas mladi HDSSB-a i uručili nam vrijednu donaciju prehrambenih proizvoda.

Više puta smo preko medija i naše facebook stranice uputili Apel svim našim prijateljima , sugrađanima, poduzenicima, trgovačkim kućama , političkim strankama i drugima ljudima dobre volje, širokog i plemenitog srca da nam pomognu sa svojim donacijama ( novčanim, sa prehrambenim proizvodima i sl.) u popunjavanju polica socijalne samoposluge.

Osim vijećnika gosp. Damira Kramarića iz HDZ-a koji se svaki mjesec odriće svoje viječnićke naknade, mladi HDSSB-a su prvi ispred neke političke stranke koji su se odazvali na naš javni poziv.Hvala im od srca i neka njihov primjer posluži kao uzor i drugima da se uključe u ovu humanitarnu aktivnost (svaki mjesec moramo podmiriti sa donacijama preko 850 nosioca socijalnih iskaznica koje izdaje Grad odnosno preko 3500 članova njihovih obitelji ).Molimo i ostale gradske viječnike i članove nadzornih odbora i druge političare da se iz zahvalnosti prema svojim građanima sa svojim prilozima uključe u ovu akciju i pomognu našim sugrađanima u socijalnoj potrebi jer ” dobro se dobrim vraća ,a ljubav se s ljubavi plača !”
Danas smo uz prisustvo predstavnika Grada iz Upravnog odijela za zdravstvo i socijalnu skrb gosp. Andrije Ilića u udruzi Rijeka ljubavi izvršili podjelu 200 “paketa života” osobama sa socijalnom iskaznicom čija prezimena počinju sa slovom A do slova M. Paket sadrži 14 prehrambenih i higijenskih proizvoda vrij.oko 120,00 Kn, uz napomenu da smo jučer podijelili 13o paketa koje pokriva Ministarstvo socijalne politike i mladih i to za najugroženiju skupinu naših sugrađana:samce i samohrane majke.

Sutra se u isto vrijeme , od 10-12 sati , nastavlja podjela ostalih 200 paketa od slova N do slova ž.