OBAVIJEST MEDIJIMA I PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Poštovani,
Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ je dana 24. lipnja 2016 /petak/ u 17 sati u Domu Hrvatske vojske Osijek za 240 djece iz socijalno ugroženih obitelji podijelila slatko – slane paketiće. Bio je to dan za pamćenje, jer velika dvorana Doma HV velikom brzinom se punila veselim smijehom i razdraganosti djece u pratnji svojih roditelja. Ovom velikom humanitarnom događaju bili su prisutni i pomogli pri podjeli paketića : dožupan Dragan Vulin; ispred Grada pročelnik Upravnog odjela za zdravstvenu i socijalnu skrb Romano Kristić a nazočne su bile i naše drage gošće Blaženka Knežević izv. prof.dr.sc. i Petra Škrobot mag.oec sa Ekonomskog fakulteta iz Zagreba.
Zahvalni smo Ministarstvu obrane RH na suosjećaju prema obiteljima u socijalnoj potrebi,zahvaljujemo našem dragom donatoru „Müller“ iz Zagreba – poslovnica Portanova i poslovnica Avenua Mali što su unijeli radost i veselje u njihove domove. Da bi humanitarna skcija bila savršena u pomoć stiže „Kanaan“ d.o.o. iz Donjeg Miholjca sa širokim izborom Chipsa, a djeca od radosti u jednoj ručici drže čokoladu,a u drugoj ruci čips dok radosni osmjeh ne silazi sa dječjeg lica. Dvoranom je odzvanjali veliki, veliki aplauzi upućeni Ministarstvu obrane RH, dragim donatorima i najboljoj plesnoj skupini „Shine“ .

Zahvala volonterima na izuzetnom trudu,koji su ovu humanitarnu akciju odradili sa velikom ljubavi na radost djece i uspješno je priveli kraju.