OBAVIJEST MEDIJIMA I PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Poštovani,
Na veliku radost humanitarne udruge „Rijeke ljubavi“ i naših korisnika socijalne pomoći stigla nam je danas / 28.7.16,čevrtak/ izuzetno vrijedna donacija sirnih namaza našeg stalnog donatora i dobročinitelja „Dukata“ mliječne industrije iz Zagreba .Iako se spremalo nevrijeme svi su strpljivo čekali u redu na svoju donaciju.Bilo je tu i mnogo majki sa malom dječicom koja su odmah i isprobala Dukatove proizvode.Prisutnima smo po članu obitelji darivali i pakovanja čipsa našega dragog dobročinitelja “Kanaan” iz Donjeg Miholjca. Zahvaljujući želji djevojčice koja je putem medija zaželjela kobasice naš anonimni donator darivao je Udruzi 20 kg kobasica , a koje smo danas podijelili obiteljima u potrebi. Isti su se nedavno prijavili na Listu za primitak gotove hrane.
Dio donacije podijeljeno je za: Udrugu slijepih i gluhih, Dječji dom “Klasje” , Sigurnu kuću iz Osijeka ,udrugu “Moje dijete” i Društvo osoba sa intelektualnim poteškoćama.
Velika hvala Dukatu i i direktoru Fontani na iskazanom suosjećaju prema socijalno ugroženim obiteljima, jer „vjera bez djela je mrtva“….Rijeka ljubavi

Osijek,28.07. 2016
Predsjednica Udruge: Štefica Čučak