OBAVIJEST MEDIJIMA I PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Poštovani, mnogi naši sugrađani danas 31.srpnja imali su zasluženi odmor, ali u Rijeci ljubavi događa se nešto posebno dirljivo i lijepo.To je znak da ima nade za nas i da ne živimo uvijek od danas do sutra.

Na radost Udruge i obitelji u socijalnoj potrebi stigla nam je vrijedna i obilna donacija gotovih i adekvatno spremljenih prehrambenih proizvoda koji nisu konzumirani od našeg stalnog donatora gospodina Luke Holjevca vlasnika svečane dvorane „ Kristal „ iz Belišća i Osijeka.

Donacija je sadržavala 35 kilograma raznih vrsta mesa – pečenog, pohovanog, u umaku,punjenog sa sirom i uz priloge od povrća ,krumpira i riže.
Ubrzo se u dvorištu Udruge skupilo 40 obitelji u potrebi koje smo pozivali sa unaprijed priređenog Spiska , a na koji su se naši korisnici ovih dana prijavljivali sa željom da primaju ovakvu vrstu donacije. Prošli su tjedan prvi sa stoga popisa primili po kilogram kobasica i hrenovki s time da se ostali pomiću kako nam pristižu donacije sve dok svi neprime svoju donaciju pa se ide ispočetka i tako redom…Svi prisutni su uz ovu donaciju darivani i svježim povrćem,a koje nam je donirala obitelj Buljević iz Tenje ( tri gajbe krastavaca i tikvica ). Obitelj Buljević nam je uskoro obećala i donaciju suhomesnatih proizvoda koje ćemo, kao iznenađenje, upotrijebiti za”Grahijadu” koju ćemo organizirati za naše korisnike.
Rijeku ljubavi su naši korisnici sa zahvlnošću,osmijehom na licu i pokojom suzom radosnicom napuštali sa punim torbama mesnih delicija i povrća..

Zahvalni smo od srca gospodinu Holjevcu koji je dosada kroz ovih nekoliko tjedana nahranio oko 500 članova obitelji u potrebi. Posebno se zahvaljujemo mladencima koji su omogućili ovu podjelu i unijeli radost u domove mnogih siromašnih obitelji.Uz Božji blagoslov želimo im mnogo sreće i zdravlja u njihovom budućem zajedničkom životu….Rijeka ljubavi