OBAVIJEST MEDIJIMA I PRIOPĆENJE ZA JAVNOST 22.03.2016.

Poštovani, Humanitarna Udruga ” Rijeka ljubavi ” u suradnji s partnerima : Upravnim odjelom za zdravstvo i socijalnu skrb grada Osijeka i Regionalnom razvojnom Agencijom Slavonije i Baranje d.o.o. danas 22. ožujka 2016. u 10 sati dijelila je pakete prehrabrenih proizvoda u prostoru Udruge, Strossmayerova 68 i to 250 paketa od slova A do M što sa jučerašnjom podjelom 130 paketa koje pokriva Ministarstvo socijalne politike i mladih iz projekta „ Od pomoći vaše za bolje sutra naše „ čini 380 paketa..

Sutra, 23. ožujka , srijeda, od 10 -12 sati nastavljamo podjelu prehrambrenih proizvoda korisnicima socijalne samoposluge tj.nosiocima socijalne iskaznice čija prezimena počinju od slova N do slova ž.( 200 paketa). U jutarnjim satima stiže nam i donacija našeg stalnog dobročinitelja mliječne industrije Dukat.d.o.o. Zagreb pa ćemo njihove proizvode dijeliti uz ” pakete života”.

Prekosutra 24.ožujka , četvrtak, od 10-14 sati obiteljima u potrebi dijeliti ćemo vrijednu donaciju higijenskih potrebština koju nam dariva DM Drogerie markt Hrvatska.

Hvala svim našim dragim dobročiniteljima kojima zajedno sa našim korisnicima želimo sretan i blagoslovljen najveći kršćanski blagdan Uskrs….Rijeka ljubavi