OBAVIJEST MEDIJIMA I PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Poštovani,
Na radost Udruge i socijalno ugroženih obitelji stigla nam je 02.08. 2016. vrijedna donacija prehrambenih proizvoda iz Splita i to 20 velikih paketa ( svaki od oko 15 kg. ).Donator je anonimna gospođa J.M. koju za Osijek veže mladost, a na ovu akciju se odlučila gledajući reportažu o humanitarnom i plemenitom radu Rijeke ljubavi.

Otvarajući širom svoje srce , sa svojim djelatnicima koji su sa ljubavlju slagali ove pakete,zaželjela je da ih naši korisnici u potrebi u zdravlju i sa zadovoljstvom potroše. Isto tako poziva i ostale građane širom Lijepe naše da se odluče na ovakav humanitaran čin jer onih koji su gladni je nažalost sve više u našem lijepom gradu Osijeku.

U udruzi se okupilo dvadeset obitelji u potrebi da preuzmu svoje prehrambene pakete. Najveću radost iskazala su prisutna djeca koja su najviše bila oduševljena sa sadržajem doniranih paketa , a posebno sa: kobasicama, salamom, sirom i naravno raznim slatkišima.

Hvala našoj dobročiniteljici jer „ dobro se uvijek dobrim vraća „ i osjećaj da su potrebiti voljeni i nisu zaboravljeni nema nikakvu cijenu!….Rijeka ljubavi