OBAVIJEST MEDIJIMA I PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Današnji dan u Rijeci ljubavi bit će dan za pamćenje.
Već u ranim jutarnjim satima stvarao se poveći red, s vremenom se nakupilo preko 350 socijalno ugroženih obitelji , među njima i poveći broj majki sa djecom koji su strpljivo čekali da se fiš skuha.
Stiglo je 200 vekni svježeg kruha ,150 pzza i u 12 počela je svečana podjela. Od osnivanja humanitarne udruge „Rijeka ljubavi“ do današnjeg dana nije se dogodilo da donacija bude tako obilna da smo dijelili 5 dana a donira HDZ-e i uz veliku radost pokrili smo cijeli grad i prigradska naselja. Radosti i suza nije nedostajalo ,obitelji presretne jer će obroka imati za par dana.

Od 12 sati počela je podijela preko 200 porcija fiša ,a u podijeli su učestovali: gospodin Ivan Anušić (predsjednik županijskog odbora HDZ-a i načelnik opčine Antunovac), Domagoj Mikulić (predsjednik mladeži HDZ Osječko baranjske županije),Drago Šubarić (profesor prehrambenog fakulteta ) i Kristina Babić (voditeljica povjerenstva za medije ).

Izvrstan fiš bio je dio organizacije lijeve obale : gospodina Dalibora Pleše, a kuhao ga je najbolji kuhar Ivan Belaj iz Belog manastira.

Želimo svim našim korisnicima dobar tek i ugodan dan.