OBAVIJEST MEDIJIMA I PRIOPČENJE ZA JAVNOST

Subota popodne u dvorište humanitarne udruge„Rijeka ljubavi“ skupio se veći broj socijalno ugroženih obitelji , neki tramvajem,neki starim biciklom i majke sa djecom u kolicima no svi na istu adresu u dvorište Udruge Strossmayerova 68.

Preko 300 socijalno ugroženih obitelji i majke sa djecom strpljivo su čekali sa torbama da dođu na red jer se djelila odjeća i obuća za sve uzraste.
Dok su neki sugrađani birali novu garderobu po trgovačkim centrima naši korisnici zadovoljni su što su za sebe i djecu konačno mogli pronaći toplu odjeću za nastupajuću jesen i zimu ,a djeca uživala u odabiru igračaka. Sve su im to poslale dobrotvorke iz Dukata koji je naš stalni donator .U samo sat vremena podjeljena je odjeća koja je stigla u 40 kutija ,koje su prikupile djelatnice Dukata sa puno ljubavi i suosječanja kako bi obradovali naše korisnike ,a najviše mlađu populaciju .Drage Dukatovke odlikuju se sa puno razumjevanja dobrotom i daju nadu za bolje sutra.
Neka dragi Bog blagoslovi dobrotu i suosječaj prema obiteljima u socijalnoj potrebi , da se barem na kratko osječaju zbrinutim i voljenim.
Nakon ove podjele našem gradu neophodna je socijalna samoposluga sa odječom i obučom jer su isti u velikoj potrebi.

Velika hvala u ime socijalno ugroženih obitelji najviše djece i humanitarne udruge „Rijeka ljubavi“