OBAVIJEST MEDIJIMA I PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Dana 19.12.16. događalo se nešto izuzetno lijepo čega nema sličnog u Hrvatskoj.Naš lijepi Grad na rijeci Dravi slavio je „Slavonski Božić“ uz prepunu Sportsku dvoranu Zrinjevac naših razdraganih građana. Dio prihoda od prodanih ulaznica namjenjen je u humanitarne svrhe i donirati će se udruzi Rijeka ljubavi.Ono što nas je najviše obradovalo , uz vrhunski glazbeni užitak, je izražena ljubav i suosjećanje naših sugrađana prema obiteljima u socijalnoj potrebi . Dvorana je bila puna ko šipak :tražila se stolica više, plesalo se,dlanovi su bridjeli od aplauza a mnogi su i promukli od pjevanja uz naše poznate tamburaše i pjevače. Tamburaški spektal potrajao je i izvan ugovorenog vremena i protegao se sve do ponoći,a završio je uz oduševljenje prisutnih uz kolo „ Kukunješće“ u koje su se uključili mnogi bez obzira na godine.

Neizmjerno smo zahvalni mnogim organizatorima , a najviše dvjema predivnim damama i voditeljicama ovog humanitarnog koncerta Josipi Bukovski i Doris Matović iz udruge „ Slavonska nota“ koja njeguje i oživljava slavonsku glazbenu tradiciju te mnogim poznatim tamburaškim sastavima i pjevačima.
Naš moto je: „ dobro se dobrim vrača ,a ljubav se ljubavlju plaća“! Pokazalo se i ovoga puta da u Slavoncima kuca velika i plemenita srca.
Svima Vam želimo čestit i blagoslovljen Božić i uspješnu i sretnu Novu godinu.