OBAVIJEST MEDIJIMA I PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Humanitarna udruga Rijeka ljubavi u suradnji s Upravnim odjelom za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Osijeka dana 17.11. 18.11. i 19.11 2015. je za 10 sati ( po danima kako slijedi) u prostorijama Udruge u Strossmayerovoj 68 organizirala je podjelu 530 paketa za socijalno ugrožene obitelji i samce.

Od toga 130 paketa pokriva Ministarstvo socijalne politike i mladih na osnovu projekta „ Od pomoći Vaše za bolje sutra Naše “ a podijelili smo ih jučer 17.11. u nazočnosti pročelnika Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnog skrbi gosp. Romana Kristića, a ostalih 400 paketa ide socijalno ugroženim obiteljima zahvaljujući: našem stalnom donatoru-tvrtki koja nas godinama prati sa svojim prehrambenim proizvodima; gosp. Branku Ostoviću – velikom humanisti koji učestvuje u svim našim humanitarnim aktivnostima, anonimnoj umirovljenici koja nam je donirala jednu tonu krumpira; trgovačkoj školi “Ivan Milas“ koja provodi hvale vrijedan projekt “ Svako dijete –jedan proizvod“ ; anonimnom donatoru sa širokom paletom prehrambenih i higijenskih proizvoda i ostalog- kojima su obogaćeni “ Paketi života“za obitelji u potrebi, RRA OBŽ na financijskoj potpori i svim ostalim dragim građanima i dobročiniteljima velikog i plemenitog srca.

Danas 18.11. podijelili smo 200 paketa korisnicima novih socijalnih iskaznica od slova A do M, a sutra 19.11.( četvrtak) u 10 sati dijeliti ćemo slijedećih 200 paketa korisnicima iskaznica od slova N do Ž- do isteka zaliha. Svih 530 paketa sadrže 14 proizvoda u vrijednosti 200 kuna s dodatkom kašete svježih i slatkih jabuka te muškog i ženskog donjeg rublja po izboru i higijenske potrepština. Činimo sve da poboljšamo kvalitetu života naših sugrađana,ali nismo svemogući, no za oko 2500 članova obitelji donijeli smo radost u njihove domove.