OBAVIJEST MEDIJIMA I PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ dijelila je novu odjeću i obuću za sve uzraste korisnicima socijalnih iskaznica danas 12. veljače / petak / od 10 do 14 sati na adresi Vij. Ivana Meštrovića 50 u prostorijama socijalne samoposluge.
Nova odjeća podijeljena je isključivo obiteljima sa socijalnim iskaznicama. Ovu vrijednu donaciju donirala nam je Vlada Republike Hrvatske (Povjerenstvo za besplatnu dodjelu strane robe – carinski ured Osijek).Ispred Grada nazočio je pročelnik gradskog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb gospodin Romano Kristić,na čemu mu se srdačno zahvaljujemo.Tom prilikom organizirana je i mala modna revija za djecu iz višečlanih socijalno ugroženih obitelji.Naši mali modeli, kao pravi profesionalci, radosno i s osmijehom na licu prošetali su ispred prisutnih fotoreportera i medijskih kuća.Isprobane odjevne predmete su dobili na poklon,a njihovi prisutni roditelji također su ponešto izabrali za sebe iz ponuđenog asotimana odjeće i obuće.Ispred socijalne samoposluge stvorio se poduži red naših sugrađana koji su strpljivo čekali da mali manekeni završe svoju modnu reviju.
Podjela se nastavlja i sutra u isto vrijeme i na istom mjestu kada ćemo preostalu odjeću i obuću ponuditi zainteresiranim građanima sa socijalnom iskaznicom….Rijeka ljubavi