OBAVIJEST MEDIJIMA I PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Humanitarna udruga Rijeka ljubavi u suradnji s partnerima: Upravnim odjelom za zdravstvo i socijalnu skrb grada Osijeka i Regionalnom razvojnom agencijom Slavonije i Baranje d.o.o. danas 17 veljače 2016. od 10 do 12 sati je dijelila pakete prehrambenih proizvoda u dvorištu Udruge, Strossmayerova 68.

Uz pakete građani su dobiti po kašetu jabuka koje donira „ Moslavina voće „ ili kašetu naranči koje dolaze iz Opuzena, a sve to uz dozvolu Ministarstva poljoprivrede koje financijski pokriva EU.

Za ostvarenje „ paketa života„ svoj doprinos dali su naš stalni anonimni donator koji daruje svoje prehrambene proizvode;financijsku potporu dao je naš veliki i stalni dobročinitelj gospodin Branko Ostović;umirovljenica koja se odriče dijela svoje mirovine, tvrtka ” Petrol plin “d.o.o., dragi anonimni donator iz Zagreba koji je uplatu izvršio preko Konzuma; gospođa Pletikosa; banka koja želi biti anonimna i koja se odrekla svog dijela dohotka kako bi probudili svijest ostalih i donirali na naš račun 11.070,00 kn ( iako nismo njihovi klijenti) i ostali sugrađani. Velika hvala našim dragima donatorima na iskazanoj humanosti kojom su donijeli veliku radost u mnoge siromašne domove.

Ukupno ćemo podijeliti 450 paketa od toga 130 pokriva Ministarstvo socijalne politike i mladih iz projekta „ Od pomoći vaše za bolje sutra naše „ koje smo danas podijelili a ostalo ide po abecednom redu: 18. veljače od slova A do slova M te 19. veljače od slova N do slova Ž…..Rijeka ljubavi

“Dobro je činiti dobro, dobro se dobrim uvijek vraća !”….Rijeka ljubavi