OBAVIJEST MEDIJIMA I PRIOPĆENJE ZA JAVNOST PODJELA 3500 PAKETA ŽIVOTA ZA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI ZA MJESEC PROSINAC 2018.

Izuzetna radost i Božićno ozračje šire se našom Udrugom. Danas nas je razveselila vijest da je humanitarnoj udruzi „Rijeci ljubavi“ odobren ZNS izvještaj za projekt „Ublažavanje siromaštva na području Grada Osijeka podjelom paketa života i osnovne materijalne pomoći“ , koji smo poslali prije mjesec i pol dana, uz obećanje da će nam sredstva biti doznačena do 17.12.2018. Pozitivno su reagirali dobavljači prehrambenih i higijenskih proizvoda kojima smo napunili police socijalne samoposluge.
Ovo je jedan od najljepših, najdražih dana u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ gdje teku suze radosnice jer se vrši božićna podjela 3500 „paketa života“ sa 25 proizvoda. Donacije stalno dolaze do nas pa tako i danas smo tri donirana artikla odmah uključili u „paket života“ kako bi obradovali i usrećili obitelji u socijalnoj potrebi za predstojeći Božićne blagdane.
Već u ranim jutarnjim satima skupila se kolona ljudi strpljivo čekajući na podjelu paketa života. Preko 400-sto korisnika i oko 100-tinjak dječice koji su sa veseljem i radošću išćekivali slatki desert donaciju Meggle Hrvatska d.o.o. iz srca Slavonije, hrenovke našeg stalnog dobročinitelja E.K. iz Zagreba i trajnih kobasica donaciju Lions Club Drava Osijek.
Napominjemo da radosti nije nedostajalo ni kod roditelj jer su sa velikim oduševljenjem primili bon na 25,00 kn za kupovinu mesa i mesnih prerađevina u bilo kojoj mesnici Ravlić.
Izuzetno smo sretni jer su naši korisnici odali priznanje i s radošću punih, baš punih torbi napuštali udrugu.
Želimo naglasiti i pohvaliti našu dragu Mirelu djelatnicu našeg frizerskog salona koja je uljepšala i isfrizirala preko desetero mališana koji su strpljivo čekali u redu da sjednu na frizersku stolicu. Sretni, zadovoljni i s osmjehom na licu izašli su iz udruge sa novim, modernim frizurama.
Humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ puno je srce i ne možemo iskazati našu veliku radost jer ovaj Božić , Božić mira i ljubavi biti će jedan od najljepših za obitelji u socijalnoj potrebi.
Naglašavamo da podjela ide svaki dan od 10 do 13,30 sati, a od sutra voze se paketi života našim starim, bolesnim i nemoćnim korisnicima u njihove domove.
Neka nas sve skupa emocije preplave u ovo blagdansko vrijeme da učinimo dobro djelo, unesemo malo radosti i izmamimo osmjehe na licima naših bližnjih koji su u potrebi, jer ruka koja daruje može promijeniti svijet na bolje pa učinimo to zajedno.
Život je dar Božji, činimo dobra djela, širimo ljubav u našim srcima svuda oko nas.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 12.12.2018. Predsjednica udruge: Štefica Čučak