OBAVIJEST MEDIJIMA I PRIOPĆENJE ZA JAVNOST PODJELA PAKETA ŽIVOTA ZA MJESEC KOLOVOZ 2017.

Danas u Humanitarnoj udruzi Rijeka ljubavi nepregledna kolona obitelji u socijalnoj potrebi sa torbama, taličkama, biciklima slijevala se prema Udruzi i stvorilo su poveći red. Korisnici su satima čekali, neki već od 7 sati ujutro,a zadnji je napustio udrugu u 15 sati. Ovo je bio naporan i izuzetno težak dan jer paralelno stizalo je 20 tona hrane i Dukatovi proizvodi. Da bi se izbjegla ova velika gužva Udruga već dva mjeseca dijeli „Pakete života“od 10 sati do 13 sati, a po potrebi i produži radno vrijeme samo da bi ljudi što manje čekali na visokim temperaturama, jer ima bolesnih, trudnica i male djece.

Paketi života su vrlo bogati i ovaj mjesec su dopunjeni sa svježim povrćem (kupus, krompir), također na veliku radost naš donator Ursa Stjepan donirao je 50 vekni kruha što su naši korisnici ubrzo razgrabili. „Paket života“ sadržava i donaciju Županije obogaćena toalet papirom koju dobiva 500 obitelji odnosno dok zalihe traju.

Podjela „Paketa života“ traje i dalje skroz do 31.08. od 10 do 13 sati, a zadnji tjedan vozi se bolesnima, starima i nemoćnima. Upozoravamo naše korisnike da zadnja podjela paketa ide zaključno sa 30.09. a dalje rad Udruge je upitan, vezano je za natječaj, prostor i ostalo.

U Osijeku, 16.08.2017. Predsjednica udruge: Štefica Čučak