OBAVIJEST MEDIJIMA I PRIOPĆENJE ZA JAVNOST PRVA PODJELA „PAKETA ŽIVOTA“ ZA MJESEC SIJEČANJ 2018.

Danas su bila izuzetno sretna i velika događanja u humanitarnoj udruzi Rijeka ljubavi jer je počela prva podjela paketa života za mjesec siječanj 2018 .
Već u ranim jutarnjim satima rijeka ljudi slijevala se prema udruzi , naši korisnici obitelji u socijalnoj potrebi, majke s kolicima, trudnice, invalidi bez obzira na hladnoću i kišu željno su očekivali svoj „paket života“.
Neke od naših korisnika obitelji u socijalnoj potrebi uspjeli smo i vratiti svojim domovima da ne čekaju u redu i da dođu narednih dana jer nema potrebe toliko čekati kad se „paketi života“ dijele cijeli mjesec od 10 do 14 sati.
Za sada dijelimo 1000 paketa, a na veliku radost humanitarne udruge Rijeke ljubavi i naših korisnika zahvaljujući našim humanim donatorima pokrit ćemo i ostalih 540 naših korisnika.
Do kraja mjeseca podijelit ćemo 1540 „paketa života“ zahvaljujući donacijama koje svakodnevno dolaze što poštom , što nam naši dragi donatori donose u udrugu, a to nas neizmjerno usrećuje kao i naše obitelji u socijalnoj potrebi.
Razumijemo naše korisnike, naš narod se stidi siromaštva , to je najgori oblik nasilja ali želimo da znaju da će situacija biti bolja, skladište će biti gotovo i spremno za prihvat robe dolaze nam bolji i ljepši dani.
Optimizam je velik , ova snaga ljubavi i dobrote želi nam vratiti vjeru u čovjekovu plemenitost, a obiteljima u socijalnoj potrebi bitno je da nisu zaboravljeni i da su voljeni.

U Osijeku, 10.01.2018. Predsjednica udruge: Štefica Čučak