OBAVIJEST MEDIJIMA I PRIOPĆENJE ZA JAVNOST VELIKA PODJELA 1000 „PAKETA ŽIVOTA“ ZA MJESEC TRAVANJ

Na veliku radost humanitarna udruga Rijeka ljubavi uspjela je i ovaj mjesec uz pomoć dragih, humanih i plemenitih dobročinitelja složiti 1000 „paketa života“ na zadovoljstvo, radost i sreću naših korisnika kako na socijalne tako i na osobne iskaznice.
Zahvaljujući DV Kockica iz Osijeka, Zagrebačkim prijateljima s donacijom polutrajnih kobasica, Studentskom zboru PRAVOS iz Osijeka, prijateljima iz Varaždina,Vomi-Commerce d.o.o iz Osijeka, Vacom d.o.o. iz Daruvara, Zdravstvena skrb Dr. Špiranović, dragih nam prijatelja Dubrovčana, gospodinu Kristijanu Gabriću iz Zagreba, tvrtki INCHOO d.o.o. iz Osijeka, OPG Draženka Radić-Liović sa svježim gljivama i ostalim plemenitim ljudima koji su se uključili u veliki humanitarni lanac dobrote složeni su i ovaj mjesec „ paketi života“.
Koliko topline i ljudskosti u dragim nam građanima bez obzira na starosnu dob ili spol. Svatko od nas svojim čestitim radom i životom može širiti ozračje ljubavi, razumijevanja, dobrote i mira jer tko ima ljubavi u srcu uvijek ima nešto darivati.
„Paket života“ sadržavao je 14 proizvoda od rolane plećke, kobasica, ulja, tijesta, riže, brašna, šećera, mlijeka, džema, jaja, rajčice, higijenskih potrepština, grah i gljiva.
Već u ranim jutarnjim satima slijevala se rijeka naših korisnika, majke s djecom u naručju, s kolicima, trudnice, invalidi, umirovljenici sa prikladnim torbama i stvorio se poveći red oko 500 korisnika obitelji u socijalnoj potrebi koji su željno iščekivali da započne podjela „paketa života“.
Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ obradovala je najmlađu populaciju sa slatkišima koje su poneka dječica odmah s veseljem konzumirala. Vladalo je ozračje sreće i zadovoljstva među korisnicima obitelji u socijalnoj potrebi, radosni jer imaju danas osiguran ručak i našim lijepim Gradom širit će se miris gljiva .
„Paket života“ djeli se od 10 do 14 sati svaki dan do 23.04.2018. odnosno dok zalihe traju.
Od 24.04.2018. do 30.04.2018. vozit će se starim, nemoćnim i bolesnim obiteljima u njihove domove.

U Osijeku, 11.04.2018. Predsjednica udruge: Štefica Čučak