OBAVIJEST – OBAVEZNO PROČITAJTE DO KRAJA

„PODJELA PAKETA ŽIVOTA KREĆE OD PONEDJELJKA 19.06.2023. DO PETKA 07.07.2023. U VREMENU OD 9 DO 10 SATI.
Podjela će biti PONEDJELJKOM, SRIJEDOM I PETKOM OD 9-10 SATI.
Prvo želimo naglasiti ukoliko podižete pakete za druge potrebno je donijeti ORIGINAL OSOBNU ISKAZNICU od korisnika za koji podižete paket. Prilikom podizanja paketa upisat će se tko je podigao paket i provjeriti da li je osoba dobila paket.
Isto tako molimo da korisnici DONESU POTVRDE iz kojih je vidljivo da imaju pravo na paket života. Potvrde o zajamčenoj minimalnoj naknadi, potvrde o visini mirovine, svoje i od članova obitelji s kojima žive u kućanstvu.
U našoj udruzi “Rijeka ljubavi” nastavlja se s velikom podjelom “paketa života” za preko 2700 članova obitelji. Paket života sadržavat će 20 prehrambenih proizvoda (brašno, riža, šećer, ulje, grah, vegeta, mlijeko, zimnica, jaja, krumpir i salata te higijenske potrepštine. I dalje nastavljamo s podjelom 1l mlijeka za svako dijete u obitelji. Sve pristigle donacije i hranu pred istekom roka trajanja koju prikupljamo svakoga dana odmah ćemo ukomponirati u podjelu paketa života. Molimo naše korisnike da ponesu ambalažu za jaja, jer jaja dobivamo u rinfuzi i nemamo ih u čega staviti. Tko ne ponese ambalažu, nažalost neće moći dobiti jaja.
Neizmjerno smo zahvalni dragim nam donatorima, dobročiniteljima, prijateljima, građanima, a posebno našim mladim ambasadorima humanosti koji su temelj i sigurnost lijepe naše domovine.
Naše duboke zahvale idu djelatnicima PU Osječko-baranjske koji svakog mjeseca brinu da se podjela odvija što mirnije i dostojanstvenije, kao i našim medijima koji redovito izvješćuju svekoliku javnost o problemima s kojima se susreću obitelji u socijalnoj potrebi.
Ne smijemo dozvoliti da kriza morala i humanosti testira kvalitetu života malog čovjeka, jer želimo živjeti u humanijem društvu gdje obitelji u socijalnoj potrebi moraju biti prvi na listi prioriteta čitavog sustava kako na nacionalnoj tako i na lokalnoj razini.
Želja nam je da naši članovi obitelji dobiju svoj dugo željeni iščekivani paket prehrambenih proizvoda, cilj je postignut na našu veliku radost da nitko u našem lijepom Gradu ne bude gladan.
“BUDI HUMAN – BUDI ČOVJEK JER VJERA BEZ DJELA JE MRTVA U SEBI