OBILJEŽAVANJE DANA ŽENA PODJELOM JUTARNJEG DORUČKA U „RIJECI LJUBAVI“

May be an image of one or more people, people standing and outdoors

 

Danas je dan veselja, radosti i ljubavi koja se slila u humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ na veliku radost naših korisnica.Vrijeme nam je išlo u prilog uljepšavajući skromno obilježavanje Međunarodnog dana žena zbog epidemioloških mjera izazvanih COVID 19.
Već u ranim jutarnjim satima formirao se red naših korisnica iz obitelji u socijalnoj potrebi kako bi s radošću obilježile za žene vrlo, vrlo važan i sretan dan, pa makar to bio samo jedan dan u godini.
Udruga je pripremila zahvaljujući našim izuzetno dragim donatorima svim bakama, majkama, suprugama, sestrama, kćerkama, prijateljicama obilat i bogat jutarnji doručak, a to je mlijeko, jogurt, sir, hrenovke, salame, slanina, čvarci, podloge za torte, šlag, vanilin šećer, sokovi, konzerve graha, slatkiši, kolači, kruh, čips i ostali prehrambeni proizvodi.
Ovo je bio dan za pamćenje, bilo je tu i pokoja suza, ali suza radosnica.
Želimo naglasiti ovo je korizmeno vrijeme kada svećenici pozivaju vjernike na molitvu, post, činjenje milosrdnih djela pa molimo vjernike i sve ostale neka otvore svoja srca, šire ljubav u svom okruženju u nadi za bolje sutra, jer nije poanta u odricanju nego u davanju, pa pomozimo obiteljima koje žive u siromaštvu.
Žene imate snagu i mudrost podnositi teškoće, skrivati životne udarce, znate što je sreća i dajete sve za obitelj i ljubav.
Zato ne zaboravite koliko vrijedite i sretan Vam DAN ŽENA!

U Osijeku, 08.03.2021.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak

May be an image of one or more people, people standing and outdoors