OBILJEŽAVANJE MEĐUNARODNOG DANA MLADIH

Danas je jedan od najljepših i najsretnijih dana u humanitarnoj udruzi Rijeka ljubavi jer je na veliku radost uspjela organizirati obilježavanje Međunarodnog dana mladih. Generalna skupština UN je u prošlom stoljeću 1999 godine obznanila da se 12. kolovoz obilježi kao dan mladih koji se kontinuirano od 2000. godine održava u cijelo svijetu s ciljem da se svrati pozornost na njihov potencijal. Naša mladost je snaga našeg društva, naša sadašnjost i budućnost odnosno bolja Hrvatska. Naši mladi volonteri uložili su veliki trud kako bi ukrasili i uljepšali okruženje s balonima i zastavicama. Glavni koordinator bila je Martina Kristić uz pomoć mladih volontera Miroslava, Ivana, Jelene, Lane, Igora, Ivanke i Zorana.
Ovom velikom događaju nazočili su zamjenik Župana Petar Lagator i direktor Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje Stjepan Ribić koji su učestvovali u podjeli slatko-slanih paketa.
Da bi mogli složiti 300 paketa svoj doprinos dali su Žito d.o.o , Kanaan iz Donjeg Miholjca i čokoladna donacija koju je donirala naša Udruga. Udruga je također obiteljima u socijalnoj potrebi donirala nešto prehrambenih proizvoda. Podjela donacije završila je u roku jednoga sata. U Udruzi nikad dosta radosti jer je veliko iznenađenje priredio naš anonimni donator sa kolekcijom dječje obuče , a za osvježenje pobrinuo se Vlado Vidović sa 10 gajbi bresaka koje su brzo planule. Sa velikim osmjehom i radosnom cikom majke sa djecom sa punim torbama napustili su dvorište naše udruge, a dječica sa svojim slatko-slanim paketićima.

U Osijeku , 11.08.2017.
Predsjednica Udruge : Štefica Čučak