OBILJEŽAVANJE MEĐUNARODNOG DANA TREĆE ŽIVOTNE DOBI

Međunarodni dan starih osoba je poseban dan za sve starije osobe širom svijeta. Obilježava se 1. listopada u Republici Hrvatskoj i u cijelom svijetu sa ciljem da se naglasi koliko je važno prilagoditi okruženje u kome živimo potrebama i sposobnostima stanovnika treće dobi.
Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ fokusira se na humanost i tom prigodom obilježit ćemo podjelu obiteljskog doručaka uz široku lepezu prehrambenih proizvoda naših dobročinitelja.
Naši umirovljenici od svoje skromne mirovine ne mogu si priuštiti ove izuzetno kvalitetne i ukusne proizvode .
Pozivamo naše korisnike da nam se jave za podjelu obiteljskog doručka 01.10.2021. /petak/ na broj telefona humanitarne udruge “Rijeke ljubavi” 283 417.
Radujemo se Vašem dolasku sa željom da svim ovim patnjama dođe kraj i da u našem lijepom Gradu i prelijepoj domovini naši umirovljenici dostojno žive , te u veselju prožive svoju starost.
Želimo svim umirovljenicima izraziti zahvalnost i odati priznanje za sve ono što su činili i što čine u svojim obiteljima i zajednicama, ali i skrenuti pozornost na probleme i teškoće s kojima se danas susreću.
Društveni život starog čovjeka često je obilježen kriznim stanjima: umirovljenjem, smanjenjem prihoda, bolesti, gubitkom bračnog druga sve su to stresne situacije.
Čestitamo svim osobama starije životne dobi Međunarodni dan starijih osoba uz divljenje kako uspjevaju preživjeti ovo teško turbulentno vrijeme i želimo im puno zdravlja da požive još dugi, dugi niz godina uz obilje Božjeg blagoslova.

U Osijeku, 29.09.2021. Predsjednica udruge: Štefica Čučak