OBILJEŽAVANJE VALENTINOVA

Današnji dan 14. veljače u cijelom svijetu obilježava se kao dan ljubavi, tako i humanitarna udruga Rijeka ljubavi čini svake godine u želji da bar na kratko razveselimo naše majke i da naši sugrađani znaju da nisu zaboravljeni i da su voljeni.
Tom prigodom pripremili smo 100 paketa koji su sadržavali 1 kg šećera, 20 dkg kave i jednu čokoladu. Bogatu donaciju bombonjera jedne liječnice složili smo u 70 prigodnih tombola. Tombole su sadržavale kavu, bombonjere, kekse, nakit i prikladne poklon bonove sve u želji da usrećimo i razveselimo naše sugrađanke.
Upriličili smo podjelu 100 srceta sa porukama ( najboljem tati, najljepšoj mami, volim te , mislim na tebe, najboljoj baki…..) naš dar za zagrljaj, a želja nam je bila da ljudi osjete toplinu i da mogu nastaviti dalje dijeliti ljubav poklanjajući srceta svojim najmilijima.
Da bi atmosfera bila još veselija pobrinuli su se umirovljenici Gradske četvrti Sveti Rok sa predsjednikom gospodinom Vukmanom koji je sa svojim suradnicima zborom umirovljenika otoplio svojom svirkom i pjesmom okupljene građane.
Trg Ante Starčevića je bio u jednom velikom zagrljaju koji se širio između 300-tinjak građana našeg lijepog grada Osijeka.
Želja nam je da to ne traje samo danas, već svih 365 dana u godini, da širimo ljubav oko sebe, grlimo se i poručujemo građanima Lijepe naše neka se vole, grle, ljube jer ovo sivilo neće trajati dugo doći će bolja svjetlija vremena za sve nas.

U Osijeku, 14.02.2018. Predsjednica udruge: Štefica Čučak