Osječanima darivano 16 tona mandarina i raznih proizvoda Dukata

Šestnaest tona mandarina iz Opuzena humanitarna udruga Rijeka ljubavi podijelila je svim Osječanima, danas 28.11.2015, a ne samo obiteljima u potrebi sa socijalnim iskaznicama, koji su došli u sjedište Udruge u Strossmayerovoj 68.

Ni ovaj puta nisu zaboravljeni mnoge udruge pa su tako donacije mandarine poslane i : Udruzi gluhihi nagluhih; udruzi slijepih,udrugama „ Moje dijete, „Novi dan“ ,“Veliki za male“ Društvu osoba s posebnim potrebama, štićenicama Sigurne kuće, umirovljenicima iz Klise, Domu “Ja kao i Ti”, Domu umirovljenika, kao i umirovljenicima iz Svetog Roka..

Inenadila nas je sa vrijednom i izdašnom donacijom i „ Dukat“-mliječna industrija Zagreb i razveselila posebno naše najmlađe naše korisnike koji su sa guštom i probali slatke Dukatove voćne jogurte.. Nemožemo se dovoljno zahvaliti svim donatorima koji nam godinama uporno pomažu donacijama hrane i financijskim potporama. Ovaj puta nam je Dukat poslao, sve skupa , na tisuće komada Sensai natura i Bio aktiv voćnih kremova te na desetke kilograma sireva Brie. Mnogima će to biti kvalitetan obrok za nekoliko narednih dana, a Rijeka ljubavi će se pobrinuti da donacije naših humanitaraca i nadalje dolaze u prave ruke – naših gladnih sugrađana, posebice u nadolazeće blagdanske dane….Rijeka ljubavi