OSTANITE DOMA – KREĆE „KONVOJ“ RIJEKE LJUBAVI

Humanitarna udruga od 23.03.2020. svojim korisnicima na veliku radost i veselje uz odricanje od sebe uspjela je barem na kratko zbrinuti 400 obitelji odnosno preko 1200 članova obitelji u socijalnoj potrebi što je izuzetno velika radost koju smo unijeli u njihove domove, vratili osmijeh na mnoga lica i obrisali pokoju suzu.
Na žalost nismo u mogućnosti pokriti sve potrebe i dajemo sve od sebe kako bi usrećili što više naših korisnika koji nemaju od svojih skromnih primanja način da plate i osiguraju si hranu za preživljavanje.
Nastavljamo dalje voziti po gradskim četvrtima i sutra je na redu Gradska četvrt Retfala, pa molimo da ostanete u svojim domovima kako bi preuzeli prehrambene proizvode.
Neizmjerno smo zahvalni našim dragim sugrađanima koji su ustupili svoja vozila, slobodno vrijeme i imali hrabrosti uključiti se u humanitarni lanac dobrote , a to su :
– Robert Semeši
– Dominik Livaja
– Tomislav Barišić
– naš dragi prijatelj Cvele iz „Veselih bećara“ -Josipovac.

Uz nazočnost naših volontera i vozača svi su na svojim kaputima imali istaknute bedževe „Rijeke ljubavi“ sa osmjehom i riječima podrške razveselili su i danas naše korisnike s paketima.
Paket preživljavanja sadržavao je prehrambene proizvode, gljive donaciju OPG Draženka Liović Radić, mliječne proizvode našeg dragog donatora koji nas nikada ne zaboravlja Dukat mliječne industrije Zagreb uz dopunu hrane pred istekom roka svakodnevnih donatora

– Konzum plus d.o.o. sa svojih 9 poslovnica
– SPAR Hrvatska koji svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira mirisni i svježi kruh i krušne pripravke
– Kanaan iz Donjeg Miholjca sa svojim hrskavim čipsom

Čovjek je najbolji u ljubavi kad bližnjem pomaže, jer sve što smo stvorili će minuti, ali ostaju dobra djela učinjena iz ljubavi.
Svim dragim donatorima, plemenitim ljudima koji su se uključili u humanitarnu akciju kao i našim korisnicima želimo mir i dobro uz obilje Božjeg blagoslova vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 26.03.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak