PETI DAN PODJELE ”PAKETA ŽIVOTA” ZA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI

I danas, u petak 12. kolovoza 2022. podjela ”paketa života” neumorno se nastavlja dalje u humanitarnoj udruzi ”Rijeka ljubavi”. Užurbano je u našemu dvorištu, a naši marljivi volonteri svim se silama trude da svi naši korisnici dobiju svoj paket. S veseljem objavljujemo da i danas nismo morali odbiti nijednog korisnika, te smo opskrbili njih šezdeset, dakle oko 180 članova obitelji.
Od srca smo zahvalni Konzumu koji svojim neprestanim te izdašnim donacijama opskrbljuje naša skladišta i pojačava tok Rijeke ljubavi. Hvala vam na brizi za siromašne i jadne jer uz vas naša djeca neće biti gladna.
Zahvaljujemo se i našim donatorima koji se nesebično u ova teška vremena odriču od sebe kako bi našim korisnicima vratili osmjeh na lice kako bi znali da nisu zaboravljeni te da su voljeni. Naša je misija usrećiti i poboljšati kvalitetu života korisnicima obitelji u socijalnoj potrebi.
Zajedno sa našim donatorima velikog i plemenitog srca ostvarujemo naš cilj osigurati svim našim korisnicima ”paket života”, koji za mnoge život znači.
BUDI HUMAN, BUDI ČOVJEK!
Predsjednica udruge: Štefica Čučak