POČELA PODJELA PAKETA ŽIVOTA ZA 9. MJ

Danas je bio prvi dan podjele paketa života za ovaj mjesec. Naši korisnici s velikim nestrpljenjem iščekuju svoje pakete koji će im barem nakratko osigurati one osnovne namirnice. Ispred naše udruge se našlo mnoštvo sugrađana, naših korisnika na čijem se licu iščitava radost i nada koja je prijeko potrebna svakoga dana. Najpotrebnijim korisnicima nije nimalo lako stajati u redu i čekati svoj paket života. Međutim, neopisivo je zadovoljstvo vidjeti nadu i radost u očima istih zahvaljujući Vama – donatorima i volonterima koji ste nastojanjem i trudom uspjeli postići da se izmami osmjeh na njihova lica.
Zahvaljujemo se OBŽ za bespovratna sredstva koja nam je osigurao u projektu “Ublažimo siromaštvo uz korijenite promjene” s time smo osigurali 20 vrsta proizvoda u većim količinama jer smo zaista bili u potrebi za oko 20 t hrane. Moramo naglasiti da svako djete prilikom podjele dobije 1 l mlijeka,a sve donacije koje nam stižu ukomponiramo u podjelu paketa.
Zahvaljujemo se brojnim donatorima kako tvrtkama i raznim organizacijama tako i hvale vrijednim pojedincima, volonterima koji su dali svoj doprinos radu naše udruge „Rijeka ljubavi“ i kao dobrotvori koji su se pridružili našim brojnim humanitarnim nastojanjima kako bi olakšali život i učinili malo radosnijim teške dane sve većem broju socijalno potrebitih obiteljima. Učinili ste dobro djelo i pokazali kako veliko srce i imate. Još jednom VELIKA HVALA u ime svih korisnika udruge „Rijeka ljubavi“.
BUDI HUMAN -BUDI ČOVJEK , JER VJERA BEZ DJEAL JE MRTVA U SEBI