POČINJE PODJELA PAKETA ŽIVOTA OD SRIJEDE 19.10.2022. DO PETKA 11.11.2022. U VREMENU OD 9 DO 11 SATI.

U humanitarnoj udruzi “Rijeka ljubavi” nastavlja se s velikom podjelom “paketa života” za preko 3000 članova obitelji.
“Paket života” sadržavat će 16 prehrambenih proizvoda (brašno, riža, šećer, ulje, grah, vegeta, mlijeko i ostalo) te higijenske potrepštine. Sve pristigle donacije i hranu pred istekom roka trajanja koju prikupljamo svakoga dana odmah ćemo ukomponirati u podjelu paketa života.
Neizmjerno smo zahvalni dragim nam donatorima, dobročiniteljima, prijateljima, građanima, a posebno našim mladim ambasadorima humanosti koji su temelj i sigurnost lijepe naše domovine.
Naše duboke zahvale idu djelatnicima PU Osječko-baranjske koji svakog mjeseca brinu da se podjela odvija što mirnije i dostojanstvenije, kao i našim medijima koji redovito izvješćuju svekoliku javnost o problemima s kojima se susreću obitelji u socijalnoj potrebi.
Ne smijemo dozvoliti da kriza morala i humanosti testira kvalitetu života malog čovjeka, jer želimo živjeti u humanijem društvu gdje obitelji u socijalnoj potrebi moraju biti prvi na listi prioriteta čitavog sustava kako na nacionalnoj tako i na lokalnoj razini.
Želja nam je da naši članovi obitelji dobiju svoj dugo željeni iščekivani paket prehrambenih proizvoda, cilj je postignut na našu veliku radost da nitko u našem lijepom Gradu ne bude gladan.
“Život se živi iz dana u dan
Mnogi ne ožive svoj sanjani san.”
“BUDI HUMAN – BUDI ČOVJEK JER VJERA BEZ DJELA JE MRTVA U SEBI“