PODJELA 10 TONA JABUKA I PAKETA SA PREHRAMBENIM PROIZVODIMA

27.01.2017…nastavili smo četvrti dan podjelu ” paketa života” temeljem projekta „Ublažavanje siromaštva na području Grada Osijeka“ pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom hrane ili osnovne materijalne pomoći za razdoblje 2014 – 2020 ( OP FEAD ) , za nosioce soc.iskaznica bez obzira na prezime tj. abecedni red, ali i ostalim građanima sa osobnim iskaznicima čija se primanja
kreču od 805.00 Kn do 1500 Kn.

Istodobno je pred Udrugom vršena i podjela 10 tona svježih i slatkih jabuka koje su stigle u velikom šleperu iz OPG“ Marko Milas “ iz Ivanovca. Ovu donaciju financijski pokriva EU uz potporu Ministarstva poljoprivrede RH.

U dvorištu i ispred same udruge Rijeke ljubavi već se od ranih jutarnjih sati stvorio nepregledni red ljudi.Opet je nažalost nekolicini prisutnih građana pozlilo, među njima i jednoj starijoj gospođi,istima smo pritekli u pomoć, utoplili i omogučili im da prije ostalih dobiju svoju donaciju. Kao i uvijek prednost su imali majke sa djecom, invalidi i trudnice i bolesne starije osobe. Podjela je uspješno završena oko 15 sati na radost svih onih koji su došli, volontera i predsjednice Udruge gđe. Štefice Čučak.