PODJELA 1000 „PAKETA ŽIVOTA“ OBITELJIMA U SOCIJALNOJ POTREBI ZA MJESEC SIJEČANJ 2018. GODINE

Na veliku radost humanitarne udruge Rijeke ljubavi i korisnika obitelji u socijalnoj potrebi ispunili smo plemeniti cilj, kad su planovi naših akcija ličili na nedostižne snove.
Čudo se dogodilo, veliki humanitarni lanac dobrote obuhvatio je cijelu Lijepu Našu. Sva mladost se pokrenula, dragi nam donatori, prijatelji, iseljeništvo i mediji pokrenuli su rijeku ljubavi prema ljudima kojima je pomoć potrebna u hrani i financijskoj potpori.
Ova snaga ljubavi i dobrote želi nam vratiti vjeru u čovjekovu plemenitost, ulije snagu za naš rad , naše akcije učine javnom, plemenitom i toplom dostojnom čovjeka.
Upoznali smo koliko je stresno za ljude koji se nalaze u potrebi za usluge koje pružamo.
Siromaštvo čovjeka ponižava, to je najgori oblik nasilja, a ne poznaje granice dobi, spola, vjere ili religije.
Molimo naše korisnike da će se „paketi života“ dijeliti do kraja mjeseca i nema potrebe stvarati gužvu i satima stajati u redu.
Pozivamo naše korisnike da podjela počinje 10.01.2018. (srijeda) od 10 do 14 sati svaki dan do kraja mjeseca, a biti će uključene higijenske potrepštine donacija Violete.
Obitelj bez obzira na broj članova prima jedan paket koji će sadržavati 15 proizvoda: ulje, brašno, šećer,grah,pašteta,tijesto,krumpir,rajčica, slanina, pučka kobasica,jaja,džem, mlijeko,riža i higijenske potrepštine.

Radujemo se Vašem dolasku.

U Osijeku, 08.01.2018.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak