PODJELA 1000 “PAKETA ŽIVOTA” OBITELJIMA U SOCIJALNOJ POTREBI ZA MJESEC VELJAČU 2018. GODINE

Humanitarna udruga“ Rijeka ljubavi“ izuzetno je sretna što i nakon isteka projekta od 30.09.2017 god.već pet mjeseci redovito uz pomoć dragih i plemenitih dobročinitelja uspjela složiti 1000 „paketa života“ sa 14 proizvoda za svoje korisnike a to je: brašno, šećer, ulje, tijesto, riža, polutrajne kobasice, rajčica, pučka kobasica, pekmez, jaja,mlijeko, sol, higijenske potrebe – toalet papir i šampon, a postoji mogućnost da nam stigne još neka donacija i bit će uvrštena u podjelu.
Ovu podjelu paketa su omogućili: II zagrebačka gimnazija, Crveni križ Slatina, tvrtka Žito, Lions club Osijek-Drava ,Revizija UZDR, Mario Topić, Filip Babić, Moli i Radi , Kristina Ružić, Marko Spajić—humanitarna zabava,B.Vratačnik,Global Union,Delollite ,Adriatic,Violeta i mnogi drugi, a obznanjeni su na našoj stranici. Udruga u svojoj evidenciji ima dvije kategorije korisnika i to sa socijalnim iskaznicama koje daje Grad,ali pakete financijski ne pokriva i osobne iskaznice sa cenzusom od 805,00 kn. do 1.600,00 kn. Na žalost bili smo prisiljeni 40 korisnika sa osobnim iskaznicama izdvojiti, jer nisu dostavili potrebne dokaze da su u socijalnoj potrebi.
Želimo zahvaliti o toliko dobrim humanim i plemenitim ljudima iz svih krajeva Hrvatske,ali i iz inozemstva koji su prepoznali potrebe „ljudi i djece“i svi oni slijevaju svoju dobrotu u Rijeku ljubavi koja potom natapa i hrani obitelji u socijalnoj potrebi i pojedince, a vraća ljudsko dostojanstvo. Svim siromašnim odajemo priznanje da uopće uspijevaju živjeti i preživjeti u takvom svijetu u kojem su svedeni na brojke i statistiku.
Pozivamo Vas 15.02.2018 /četvrtak/ u 10 sati na podjelu „paketa života“ a trajat će do 14 sati. Obavještavamo naše korisnike da će podjela trajati do kraja mjeseca odnosno dok traju zalihe od 10 do 14 sati i nema potrebe za stvaranje velikih redova .
Radujemo se vašem dolasku!

U Osijeku, 12.02.2018.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak