PODJELA 1000 PAKETA ŽIVOTA ZA BOŽIĆNE BLAGDANE

Humanitarna udruga Rijeka ljubavi zahvaljujući donacijama dragih sugrađana Lijepe Naše domovine koji su omogućili obiteljima u socijalnoj potrebi da dolazeći blagdan Božić dočekaju sa svojim obiteljima i u sretnom okruženju.
Ove donacije su upriličili dragi nam Bračani, Dubrovčani, Novi Marof, Zagrepčani i svi ostali gradovi , Rotaract Club Osijek,HNK Bilje- omladinski pogon, Saponia , Bimont, Karolina , HROK , Žito, Kamengrad, Geoid –Beroš, Sedra Krka, Kanaan, Dukat ,djelatnici Hotela Osijek,gospodin E.K. iz Zagreba, sa svojim prijateljima gospodin Tobler je donirao preko 300 igračaka za mališane ,studenti Medicinskog fakulteta Osijek ( koncert i malonogometni turnir ), studenti Ekonomskog fakulteta Osijek Udruga Bookmark.
Gradsko društvo Crvenog križa pokriva 120 obitelji u socijalnoj potrebi sa paketima života ( prehrana i higijenske potrepštine ).
Priključile su se srednje škole II gimnazija iz Zagreba i Ekonomsko upravna škola Osijek, djeca osnovnih škola OŠ“ Josip Kozarac“ Josipovac Punitovački, OŠ“Zmajevac“ Novi Bezdan, OŠ „Ludbreg“ , OŠ „Jagoda Truhelka“ Osijek i vrtićarci DV „Mali princ“ Višnjevac.
Donacije i financijske potpore sugrađana Lijepe Naše i naših iseljenika , umirovljeni svećenik i mnogi naši umirovljenici koji su se odrekli od sebe i darivali sa suzama prema svojim mogućnostima, predobri ljudi iz Konavala, svi anonimni donatori koji su sa velikim i plemenitim srcem odvojili od sebe za pomoć obiteljima u socijalnoj potrebi u ove nadolazeće blagdane da se bar na kratko osjećaju zbrinuti i voljeni.
Ono što želimo naglasiti da je Lijepom našom potekao poput rijeke veliki humanitarni lanac dobrote u ovo adventsko vrijeme.
Svaki paket života će sadržavati i BON na 25,00 kn isključivo strogo namjenski za kupovinu svježeg mesa ili mesnih prerađevina.
Podjela bi počela 18.12.2017. ( ponedjeljak ) u 10 sati
i trajala bi cijeli tjedan odnosno dok zalihe traju

U Osijeku,13.12.2017. Predsjednica udruge: Štefica Čučak