PODJELA 1000 „PAKETA ŽIVOTA“ ZA MJESEC KOLOVOZ 2018. OBITELJIMA U SOCIJALNOJ POTREBI

Dragi prijatelji, dobročinitelji, ljudi velikog plemenitog srca koji sa riječi prelaze na djela „jer vjera bez djela je mrtva u sebi“ učinili su čudo i svojim donacijama omogućili da obitelji u socijalnoj potrebi prežive.
Punih jedanaest mjeseci kucamo na mnoga vrata ne bi li našili na pomoć za svoje korisnike jer bogata je ona ruka koja nesebično daje.
Pomoć kako u prehrambenim i financijskim potporama, humanitarni lanac dobrote širi se i slijeva u humanitarnu udrugu „Rijeku ljubavi“ koja nadahnjuje potrebite.
Od srca Vam hvala dragi prijatelji-dobročinitelji, a to su:
– Sjeme d.o.o. iz Splita
– Žito d.o.o. iz Osijeka
– Otos iz Osijeka
– Vestibule partners d.o.o. iz Zagreba
– OPG Zečević iz Petrijevaca
– Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb
– gospodinu E.K. našem dragom donatoru iz Zagreba
– Franc Agotić, Snježana Ferko, Nikolina M. iz Zagreba, I.B. iz Zagreba, M.M. iz Sesveta, Matija M., Mario T,
– svi naši dragi iseljenici i mnogi naši sugrađani prema svojim mogućnostima
Želimo naglasiti da će „paket života“ sadržavati 15 proizvoda u vrijednosti od 210,00 kn, a to su: šećer, brašno, ulje mlijeko, riža, tijesto, grah, jaja, džem, rajčica, kobasica pučka, pašteta, toalet papir i sokovi. U donaciji OPG Zečević iz Petrijevaca donirano nam je 400 pakovanja brašna po 5 kg koje ćemo dijeliti obiteljima s više djece.
Na žalost i ovaj put dio naših korisnika ostat će bez svojih „paketa života“ jer u svojoj evidenciji imamo 1349 obitelji, a biti će podijeljeno 1000 paketa što nije dovoljno za sve one koji su u socijalnoj potrebi.
Nada i vjera u bolju sretniju budućnost bez gladi postoji jer projekt „Ublažavanje siromaštva na području Grada Osijeka podjelom paketa života i osnovne materijalne pomoći“ toplo se nadamo biti će u realizaciji za mjesec rujan 2018. i doći će dan bez gladi.
Podjela paketa života počinje 22.08.2018. od 10-14 sati
i dijelit će se svaki dan dok zalihe traju.
Naglašavamo da zadnji tjedan u mjesecu kao i inače voze se paketi starim, bolesnima i nepokretnim našim korisnicima.
Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ kako smo obznanili svaku prvu subotu kad počinje podjela priprema „Dan dječje radosti“ tako da ovaj mjesec će se održati 25.08.2018. (subota) s početkom u 10 sati. Napominjemo da će slatko-slane paketiće dobiti isključivo samo djeca u pratnji roditelja, a taj dan neće se dijeliti paketi života. Naravno radujemo se da će biti malih iznenađenja i Dukatovih slatkih proizvoda za naše najmlađe korisnike.
Vaša „Rijeka ljubavi“

U Osijeku, 20.08.2018.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak