PODJELA 1000 „PAKETA ŽIVOTA“ ZA MJESEC LIPANJ 2018.

Već u ranim jutarnjim satima kolona korisnika socijalne pomoći slijevala se prema humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ gdje se stvorio poveći red.
Na žalost ni velike vrućine i dugotrajno čekanje u redu nije smetalo našim korisnicima koji su željno očekivali svoj „paket života“.

Zahvaljujući našim donatorima pogotovo poglavarstvu grada Osijeka i gradonačelniku našeg prelijepog grada gospodinu Ivici Vrkiću sa donacijom 9 tona prehrambenih proizvoda, našem županu Osječko-baranjske županije gospodinu Ivanu Anušiću koji je omogućio higijenske potrepštine,našem stalnom donatoru E.K iz Zagreba, Lions Club Osijek-Drava sa trajnom salamom, Hrvatskom Crvenom križu Slatina, finincijskoj potpori Sjeme d.o.o. iz Splita, gospođi Katici Kiš i drugim našim građanima, umirovljenicima koji su se odrekli od sebe kako bi pomogli obiteljima u socijalnoj potrebi.

Na veliku radost humanitarne udruge „Rijeke ljubavi“ i obitelji u socijalnoj potrebi pri podjeli je učestvovao pročelnik Upravnog odjela za socijalnu zaštitu ,umirovljenike i zdravstvo Grada Osijeka gospodin Romano Kristić koji je dao sve od sebe da podjela bude što uspješnija.
Hvala našem pročelniku što si je dao truda, a korisnici su ga pljeskom otpratili.

„Paket života“ sadrži 15 proizvoda, ali na žalost to nije dovoljno ni za 5 dana da se prehrani peteročlana obitelj, a kamoli gdje ih je mnogo, mnogo više.

Žalosti nas činjenica da naši korisnici obitelji u socijalnoj potrebi čekaju u redu i pred kontejnerima kako bi dopunili svoje obroke.

U našem gradu još uvijek nailazimo na bešćutnost, bezosjećajnost pojedinaca koji okreću glavu od naših korisnika koji vape za pomoć, no to možda i njih sutra čeka.

Molimo i dalje drage humane ljude plemenitog srca da nam pomognu da još jedan mjesec uspijemo realizirati podjelu 1000 paketa života, te se nadamo da će u kolovozu profunkcionirati projekt OP FEAD II, jer svatko od nas svojim čestitim radom i životom može širiti ozračje ljubavi, razumijevanja, dobrote i mira uz Božji blagoslov.

Pozivamo majke 16.06.2018. (subota) u 10 sati u humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ na obilježavanje „Dječjeg dana radosti“ zahvaljujući našim Mullerovcima poslovnica Avenue mall 4966, poslovnica Trg Ante Starčevića bb 5065, poslovnica Portanova 4978 koji su popunili dječje paketiće sa širokom lepezom čokoladnih deserta.

Podjela paketa života svaki dan od 10 do 14 sati
i dijelit će se dok zalihe traju.

Naglašavamo da zadnji tjedan u mjesecu kao i inače voze se paketi starim, bolesnim i nepokretnim našim korisnicima.

U Osijeku, 12.06.2018. Predsjednica udruge: Štefica Čučak