PODJELA 1000 PAKETA ŽIVOTA ZA MJESEC PROSINAC

Na veliku radost humanitarne udruge Rijeke ljubavi , obitelji u socijalnoj potrebi i naše dječice danas 18.12.2017. (ponedjeljak ) počela je podjela „ paketa života“ za nadolazeće blagdane.
Već u jutarnjim satima slijevala se rijeka ljudi, majke s djecom, s kolicima, trudnice, invalidi, starci blokirali su dio Strossmayerove ulice sve do ulaza u Udrugu svi željno očekivajući svoj paket dar života.
Na žalost bilo je tu velikog naguravanja, izbjegli smo i tuču jer su naši građani i pored stalnog upozorenja da će svi dobiti svoje pakete u strahu i panici željeli odmah danas svoj paket. Daje se jedan paket za cijelu obitelj bez obzira na broj članova obitelji i to paket čija je vrijednost 250,00 kn. Paket sadrži brašno, ulje, šećer ,rižu tijesto, juha, paštete, mlijeko, rajčica, đem, jaja, pučke kobasice, trajne kobasice, čvarkomaz, higijenske potrepštine i pored svega BON od 25,00 kn u mesnicama Ravlić gdje će moći uzeti svježe meso po potrebi.

Na veliku radost naših najmlađih korisnika veliko veselje priredio nam je sa svojom donacijom naš izuzetno dragi donator Dukat mliječna industrija Zagreb koji nas nikada ne zaboravlja sa 3000 komada voćnog jogurta. Djeca su pored hladnoće, koja je prodirala do kostiju jedva čekali svoj desert i ručice dizali u zrak radujući se donaciji Dukata.

Majke nakon primljenih paketa, djeca opskrbljena voćnim jogurtima sretno su napustile dvorište Udruge zadovoljne jer imaju osiguran ručak za slijedećih par dana i Božićne blagdane.

U Osijeku, 18.12.2017. Predsjednica udruge: Štefica Čučak