PODJELA 1000 „PAKETA ŽIVOTA„ ZA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI ZA MJESEC TRAVANJ

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“uspjela je i ovaj mjesec uz pomoć dragih, humanih i plemenitih dobročinitelja složiti 1000 „paketa života“ koji su u najtežim trenutcima a prošlo je 7 mjeseci a projekt nije još u realizaciji pružili pomoć sa svojim financijskim potporama i donacijama u prehrambenim proizvodima.
Zahvaljujući DV Kockica iz Osijeka, Zagrebačkim prijateljima s donacijom polutrajnih kobasica, Studentskom zboru PRAVOS iz Osijeka, prijateljima iz Varaždina,Vomi-Commerce d.o.o iz Osijeka, Vacom d.o.o. iz Daruvara, Zdravstvena skrb Dr. Špiranović, dragih nam prijatelja Dubrovčana, gospodinu Kristijanu Gabriću iz Zagreba, tvrtki INCHOO d.o.o. iz Osijeka i ostalim ljudima koji su se uključili u veliki humanitarni lanac dobrote složeni su i ovaj mjesec „ paketi života“.
U humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ svakodnevno su stizali paketi sa prehrambenim proizvodima iz cijele Lijepe naše i slijevali se u Rijeku ljubavi. Naši umirovljenici odrekli su se svoje uskrsnice kako bi pomogli svojim sugrađanima koji su u potrebi. Mladi na što Grad može biti ponosan dolazili su u humanitarnu udrugu „Rijeku ljubavi“ sa suzama odričući se od svog džeparca da bi pomogli obiteljima u socijalnoj potrebi.
Koliko topline i ljudskosti u dragim nam građanima bez obzira na starosnu dob ili spol. Svatko od nas svojim čestitim radom i životom može širiti ozračje ljubavi, razumijevanja, dobrote i mira jer tko ima ljubavi u srcu uvijek ima nešto darivati.
Neka dragi Bog blagoslovi dobrotu dragih nam donatora jer iz plemenitog srca izlazi samo dobrota koja nadahnjuje i pomaže socijalno ugroženim obiteljima da se bar na kratko osjećaju zbrinutim i voljenim.
VELIKA podjela „paketa života“ sadržavat će 14 proizvoda i počinje 11.04.2018. (srijeda) od 10 do 14 sati svaki dan do 23.04.2018., odnosno dok zalihe traju.
Od 24.04.2018. do 30.04.2018. vozit će se starim, nemoćnim i bolesnim obiteljima u njihove domove.

Osijeku, 07.04.2018.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak