Podjela 170 slatkih paketića djeci iz socijalno ugroženih obitelji

P1050470-001

Humanitarna udruga Rijeka ljubavi 29.12.2015.( utorak) je u prostorijama gradske četvrti na Vijencu Ivana Meštrovića, na radost roditelja i djece, podijelila 170 slatko slanih paketića, uz nazočnost predstavnika grada, gospodina Romana Kristića, pročelnika Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb.

Ovo je druga podjela ovaj mjesec, za Sv. Nikolu obradovali smo 80 djece, gdje su se djeca Zagreba odrekla svog džeparca i obradovala našu djecu. Današnja donacija je proizašla zahvaljujući “Pliva” Zagreb, djelatnicima jednog odvjetničkog ureda, našim sugrađanima, koje su se odazvali u izuzetno velikom broju i školama, odnosno našim mladim ambasadorima humanosti.

U naš grad dojahala su i tri konjića iz Zagreba, koja su odmah dobila svoje vlasnike, djecu iz obitelji s većim brojem djece, obitelj Ivanović i Petrović iz Osijeka i obitelj Maglica iz Budimaca. Podijelili smo i mliječnu donaciju čokoladnog pudinga (Zvijezda d.d.” iz Zagreba) čemu su se djeca posebno obradovala.

U zabavnom dijelu sudjelovala su djeca iz obitelji u potrebi, uz potporu naše Kristine, a svirkom su ih popratili ‘Rock penzići’. Izuzetno smo se lijepo zabavili, ovo je bilo druzenje za pamćenje, a slike govore više od riječi.