PODJELA 3500 „PAKETA ŽIVOTA“ ZA ČLANOVE OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI ZA MJESEC LISTOPAD 2018.

Izuzetno lijepa vijest širi se u našem lijepom Gradu brzinom zvuka o najdražoj podjeli 3500 „ paketa života“ za članova obitelji u socijalnoj potrebi kako bi poboljšali kvalitetu života naših korisnika.
Projekt OP FEAD faza 2 „Ublažavanje siromaštva na području Grada Osijeka podjelom paketa života i osnovne materijalne pomoći“ za mjesec listopad obuhvaća 14 proizvoda. Udruga je iz donacija i financijskih potpora dodala pet proizvoda i to: pučke kobasice, ulje, tijesto, grah i paštete, pa je „paket života“ sadržavao 19 proizvoda u vrijednosti 220,00 kn.
Već u ranim jutarnjim satima ispred humanitarne udruge „Rijeke ljubavi“ stvorio se poveći red naših korisnika bilo je tu umirovljenika, invalida i veliki broj majki s djecom koji su strpljivo čekali da započne podjela.
Na našu veliku radost, kao i na radost obitelji u socijalnoj potrebi danas smo opslužili 350 obitelji i oko 100-tinu djece koja su se obradovala donaciji hrenovki i čokolada našeg stalnog dragog anonimnog donatora E.K. iz Zagreba.
Želimo naglasiti da su proizvodi iz projekta podijeljeni po članovima obitelji, a Udruga je navedenih pet proizvoda dijelila po jedan, a uz pomoć naših dragih donatora velikog i plemenitog srca i to:
– gospodin E.K. iz Zagreba naš stalni dragi donator koji nas nikada ne zaboravlja
– županije Osječko-baranjske s projektom „Čistoća je ogledalo tijela“
– Sjeme d.o.o. iz Splita
– Euroinspekt d.o.o. iz Osijeka
– svi naši dragi iseljenici i naši sugrađani sa donacijama prema svojim mogućnostima
„Paket života“ dijeli se svaki dan od 10 do 14 sati, a tehnička potpora bolesnim, starim i nepokretnim našim korisnicima započinje odvozom u njihove domove 22. i 23. listopada 2018.
Vaša „Rijeka ljubavi“

U Osijeku, 18.10.2018. Predsjednica udruge: Štefica Čučak