Podjela 600 božićnih paketića sa igračkama i slatkišima djeci iz obitelji u potrebi u organizaciji „ Slavonske note“ i“ Rijeke ljubavi“

Humanitarna udruga Rijeka ljubavi pozvala je djecu i njihove roditelje iz socijalno ugroženih obitelji na podjelu oko 600 dječjih božićnih paketića s igračkama i slatkišima u organizaciji ” Slavonske note “ koja njeguje i oživljava slavonsku glazbenu tradiciju, a sakupljena prigodom obilježavanja “ Slavonskog Božića” održanog u dvorani “ Zrinjevac ” 18.prosinca i Humanitarne udruge “ Rijeke ljubavi” . Prigodna svečanost održala se danas 23. prosinca 2016. u GČ “ Tvrđa “, Vijenac Ivana Meštrovića 26 F u 10 sati.
Uz prisustvo medija okupio se veliki broj djece i njihovih roditelja ,a program su vodile ispred „ Slavonske note“ dvije prekrasne Djeda mrazice Doris Matović i Josipa Vukovski. Uz kratki program dobrodošlice dječicu su sa svojom plesnom toćkom zabavili mladi plesači plesnog studia „ Shine“ .
Paketiće koje su umjetnički ukrasile Doris, Josipa i Dona ubrzo su završile u razdraganim ručicama naših malih sugrađana, podijeljeni su i slatki božićni paketi koje je priredila humanitarna udruga „ Rijeka ljubavi „ ,a prilikom podjele u sportskoj dvorani “Gradski vrt”od 16. prosinca nisu iz opravdanih razloga preuzeti.
Ova mala svečana priredba završila je uz radosne osmjehe i zahvalu organizatorima te uz obostrane želje za sretan Božić i uspješnu Novu godinu.