PODJELA 800 PAKETA ŽIVOTA ZA 2400 ČLANOVA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI ZA MJESEC PROSINAC 2019.

Analizirajući vrijeme u kojem živimo, potrebe građana, pasivnost mnogih, slobodno možemo zaključiti da živimo između dobra i zla, a najgore je biti ravnodušan prema svemu što se događa oko nas. Očaj se sve više zavlači u domove, pritisnuti svakodnevnom borbom za golo preživljavanje.
Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ uspjela je složiti i ovaj mjesec 800 „pakete života“ , 2400 članova obitelji za mjesec prosinac 2019. koji će sadržavat 21 proizvod vrijednosti 325,00 kuna, a sadržavat će i bon mesnice Ravlić u vrijednosti 25,00 kuna, a mora se realizirati do 31.12.2019.
Zahvaljujući donacijama naših dobročinitelja koji su otvorili svoja srca i povezali se u humanitarni lanac dobrote kako bi u domove obiteljima u socijalnoj potrebi bar na kratko unijeli dašak Božićne čarolije.
Pozivamo naše korisnike u humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ , Strossmayerova 68 na podjelu paketa života za mjesec prosinac
– 18.12.2019. ( srijeda ) od 10:00 do 12:00 sati dijelit ćemo „pakete života“
– majke s djecom samo 18.12.2019. od 12:00 do 14:00 sati mogu podići svoje pakete života i paketiće za djecu ( ona djeca koja nisu dobila paketiće)
– ostali dani podjela „paketa života“ od 10:00 do 13:00 sati
Kako bi složili toliko željne „pakete života“ omogućile su donacije i financijske potpore sugrađana Lijepe naše, naši iseljenici, donatori velikog plemenitog srca koji nas nikada ne zaboravljaju gospodin E.K. iz Zagreba, Kamgrad d.o.o. iz Zagreba, Andivia j.d.o.o. iz Osijeka, Končar Mes d.d. iz Zagreba, Sjeme d.o.o. iz Splita, Studenac iz Lipika, Vodovod Osijek, Mesna industrija Ravlić iz Osijeka , Vinarija Josić , Vinarija Siber, Kanaan iz Donjeg Miholjca, Velpro-centar d.d. iz Osijek, Konzum sa svojih 9 poslovnica, SPAR Hrvatska, Spec. obiteljske medicine Barbara Karlo Gregurić iz Rovinja, Depozit d.o.o. iz Osijeka, Sandra Sambolac iz Varaždina, Ksenija Kralj iz Njemačke, Ivana Ondrašek iz Njemačke, gospođa Ivka Stalić, gospodin Berbić iz Njemačke, Joka Sandra iz Karlovca i mnogi drugi anonimni donatori.
Uključili su se naši mladi ambasadori humanosti osnovna škola „Jagoda Truhelka“, osnovna škola „ Franje Krežme“ iz Osijeka Prva gimnazija Osijek, studenti Pravnog fakulteta Osijek i DV Mali princ iz Ivanovca koji će obradovati naše korisnike sa 250 kutija domaćih kolača od 250 g koje će majke vrtićaraca same ispeći.
Napominjemo da korisnici koji podižu paket preko socijalnih iskaznica bez potvrde Upravnog odjela za socijalnu zaštitu, umirovljenike i zdravstvo neće moći podići svoj „paket života“.
Paralelno sa podjelom „paketa života“ vozit ćemo paketi starim, bolesnim i nepokretnim našim korisnicima koji će biti obavješteni o danu i vremenu dovoza paketa u njihove domove.
Neka nas sve skupa emocije preplave u ovo blagdansko vrijeme da učinimo dobro djelo, unesemo malo radosti i izmamimo osmijehe na licima naših bližnjih koji su u potrebi, jer ruka koja daruje može promijeniti svijet na bolje pa učinimo to zajedno.
Život je dar Božji, činim dobra djela, širimo ljubav u našim srcima svuda oko nas.
Dopusti da se Božić dogodi u tvom srcu, da se ljubav rodi svaki dan iznova, jer Božić postaje vidljiv u svakoj ljubavi među ljudima!
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 14.12.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak